Duo Tornado

JOTKUT ASIAT PYSYY JA PARANEE,
DUO TORNADO VAIN PYSYY!

- 30 vuotta pubien nurkkia ja stadioneita -Duo Tornadon muodostaa Jukka Vehkala ja Teppo Seppänen möyrivine kitaroineen sekä sisäelimiä hytkyttävä taustanauhakoneisto!  Yhtye on vuodesta 1992 ehtinyt tehdä tuhansia keikkoja sadoilla paikkakunnalla ympäri Suomen. Valtaisaa keikkamäärää selittää osaltaan se, että pojat ovat sopeutuvaisia ja ovat mahtuneet hyvin niin pieneen lähiöpubin nurkkaan kuin Olympiastadionillekin. Duo Tornado on  esiintynyt sujuvasti niin kebab-kioskin henkilökuntabileissä kuin valtakunnallisen kauppaketjun vuosijuhlissakin.

Duo Tornadoa  kehutaan päättömästä esiintymistyylistään, riemukkaasta vöyhötyksestä ja maanisesta puheripulistaan. Ohjelmisto koostuu pääosin 70-80-90-luvun popväännöksistä, mutta kyse ei ole mistään nostalgiahömpötyksestä.  Pojat ovat etsineet kaikista mahdollisista musiikkiteoksista "ne pahimmat":  Bye Bye Baby, El Bimbo, Peppi Pitkätossu, Apinamies, Sukkula Venukseen... jne. Toisinaan syntymävikana saatu taipumus höpöttämiseen katkaisee hittiputken ja ihmisiä on nähty kiemurtelevan mahallaan verbaalisen kurmoottamisen seurauksena. Duo Tornado tekee "työnsä” aina mittatilaustyönä tilaisuuden ja tapahtuman mukaan, tähän päivään ja tähän hetkeen.

Pojat  ovat musisoineet myös Holle Holopaisen maata kiertäneessä Frank Pappa -showssa sekä hänen Hohtohetki tv-ohjelmassaan, Raisiolaisessa pop-ryhmä SIG:issä he touhottivat vuosina 1997-2000. Jukka ja Teppo ovat kuitenkin aina palanneet lähtökuoppiinsa, touhuamiseen kaksistaan. Tottahan on, että jotkut asiat pysyy ja paranee, Duo Tornado vain pysyy...

LINKKEJÄ:

- FrankPappaShow
- ikivanhoja kuvia...

-
menneitä keikkoja
- J. Vehkala & Quomat

PROMOKUVAT:

-promokuva

-promokuva logolla

 

Duo Tornado Facebookissa

KEIKKAKALENTERI 2022:
(päivitetty 01.12.)


31.12. (la) Äänekoski/Suolahti, Viljo’s

2023:
28.01. (la) Äänekoski, TBA (30-v JUHLAKEIKKA!)
09.04. (su) Eura/Kauttua, Publichouse Laululintunen


TILAA MEIDÄT KEIKALLE:
0400-547474/Jukka, 0400-545318/Teppo
duotornado@gmail.com